BARÇA
Esports Barça 24/09/2011

El Barça sentencia l'Atlètic de Madrid per la via ràpida (5-0)

Els de Guardiola sentencien el partit en el primer temps amb dos gols de Villa i Messi i un en pròpia porta de Miranda. En la segona part, Messi ha tancat el marcador amb dos gols més, aconseguint un nou 'hat trick'

Nuria García
Villa celebra el primer gol del Barça amb els seus companys.

BarcelonaEl Barça segueix sense cedir ni un sol punt al Camp Nou a la Lliga. Aquest dissabte a la nit ha tornat a imposar-se, aquest cop a l'Atlètic de Madrid i d'una manera relativament còmoda. Jugant com saben, els de Guardiola han superat els matalassers, han marcat quatre gols al porter menys golejat de la Lliga, Courtois, i han anul·lat un dels davanters de moda d'aquesta temporada: Falcao.

El partit ha començat de la millor manera pel Barça. Al minut 9, Villa ha aconseguit el primer gol després d'una gran passada de Xavi. El davanter asturià, després de retallar un defensa, ha superat Courtois amb un xut potentíssim. El migcampista de Terrassa, al minut 12, ha tornat a fer una altra passada de les seves, aquest cop cap a Pedro, però el davanter canari no ha pogut definir.

Els de Guardiola han seguit pressionant la porteria rival, desplegant el seu joc de toc, i així, després d'una nova gran passada de Xavi, Pedro ha rebut la pilota i li ha deixat a Messi, que ha intentat superar el porter. Aquest ha pogut rebutjar la pilota, però el rebot ha anat a parar a peus de Miranda, que ha introduït la pilota al fons de la xarxa (15'). Tot just deu minuts més tard, el Barça ha fet el tercer. Messi ha fet una genialitat de les seves i ha marcat després de deixar enrere dos defenses amb un deliciós retall.

Amb els canvis de l'Atlètic de Madrid, el conjunt madrileny ha millorat i ha aconseguit arribar a la porteria de Valdés, tot i que sense encert, ja que la centrada s'ha passejat per davant de la porteria. Però amb el rival estirant les línies, el Barça també ha tingut les seves opcions. Villa, després de rebre una passada interior al punt de penal, ha vist com el porter aturava el seu xut.

Messi ha tornat a aparèixer en la segona meitat per arrodonir el resultat. El davanter argentí s'ha tornat a inventar un altre gran gol per tornar a superar Courtois (77'). I encara hi ha hagut més. En el temps afegit, després d'un teva meva amb Villa, Messi ha controlat dins de l'àrea i ha tornat a marcar, aconseguint un nou hat trick.

BARÇA 5

ATLÈTIC DE MADRID 0

Barça: Valdés; Alves, Mascherano, Abidal (Maxwell 80'); Busquets (Piqué 71'), Xavi, Thiago, Cesc (Keita 71'); Pedro, Messi i Villa.

Atlètic de Madrid: Courtois; Perea, Godín, Miranda, Antonio López; Mario Suárez (Arda Turan 46'), Gabi, Thiago, Reyes (Salvio 46'); Diego i Falcao.

Gols: 1-0 (9') Villa. 2-0 (15') Miranda, en pròpia porta. 3-0 (25') Messi. 4-0 (77') Messi. 5-0 (91') Messi.

Àrbitre: Delgado Ferreiro (col·legi basc). Targetes grogues: a Piqué (70') i Perea (71').