BARÇA
Esports Barça 28/09/2011

El Barça es passeja a Minsk (0-5)

Després de l'empat contra el Milan al Camp Nou, el Barça aconsegueix en el segon partit de la lligueta una golejada a Minsk contra el BATE Borisov

Nuria García
2 min
Thiago lluita per la pilota amb Volodko durant el partit a Minsk.

BarcelonaEl Barça ha aconseguit una golejada a Minsk contra el BATE Borisov. L'equip bielorús no han posat en massa dificultats els de Guardiola, que han sumat tres punts després de l'empat que van aconseguir en el primer partit contra el Milan al Camp Nou

A Minsk, Pep Guardiola ha apostat per un 4-3-3 per afrontar el partit contra el BATE. El tècnic ha decidit tornar a alinear una defensa de quatre, amb Alves, Puyol, Mascherano i Abidal.

El Barça ha començat bé i ràpidament s'ha fet amb el domini del partit, rematant dos cops entre els tres pals en els primers sis minuts. D'aquestes dues ocasions, la més perillosa ha estat la de Thiago (6'). De fet, el BATE ha plantejat un partit molt defensiu i això ha fet que el Barça no pogués arribar amb claredat a la porteria rival. Tot i això, els blaugranes han aconseguit obrir la llauna amb un autogol de Volodko després d'una centrada d'Alves (19').

I tot just dos minuts més tard, Pedro feia de cap, el segon. El Barça ha seguit dominant, fins que al 38', Messi ha marcat el tercer. Ha estat un gol de murri, ja que el davanter argentí li ha pispat la pilota de les mans a Gutor, el porter del BATE.

En la segona meitat, el BATE ha decidit fer una passa endavant i ha intentat pressionar una mica més el Barça. El partit s'ha tornat una mica més obert, amb opcions per als dos conjunts. Així, Leo Messi, després d'una passada d'Alves, ha tornat a superar Gutor amb un xut potent.

El resultat l'ha arrodonit David Villa, que després de rebre una pilota ha aconseguit el cinquè gol del partit.

BATE 0

BARÇA 5

BATE: Gutor; Bordatxev, Filipenko, Simic, Kontsevoi; A. Volodko, Renan Bressan (Kurlovitx 81'), Olekhnovitx, Baga; Rudik ( i Kezman ( 56').

Barça: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Abidal (Adriano 61'), Keita, Xavi (Cesc 60'), Thiago, Villa, Messi i Pedro (Maxwell 68').

Gol: 0-1 (19') Volodko. 0-2 (21') Pedro. 0-3 (38') Messi. 0-4 (55') Messi. 0-5 (90') Villa.

Àrbitre: Manuel Gräfe (alemany). Targetes grogues: a Alves (76') i Simic (83').

Repassa el minut a minut del partit.

stats