SEGONA DIVISIÓ
Esports Barça 15/03/2011

Luis Enrique no seguirà al capdavant del Barça B la propera temporada

Andoni Zubizarreta ha comunicat que el tècnic del Barça B, Luis Enrique, no serà al capdavant del filial la propera temporada per una "decisió personal"

Toni Padilla
1 min
Luís Enrique, entrenador del Barça B

BarcelonaEl director general esportiu del club ha comunicat la decisió de Luis Enrique acompanyat del portaveu del club, Toni Freixa. Segons Zubizarreta, Luis Enrique va comunicar en una reunió dilluns al matí al club que prefereix no seguir al capdavant del filial per "motius personals".

El tècnic del Barça B, que tenia contracte fins al 2012, tenia fins al 31 de maig per anunciar la seva continuïtat al FC Barcelona, però ha preferit comunicar-ho ja per facilitar la feina al club. Segons Zubizarreta, Luis Enrique segurament parlarà sobre aquest tema en una roda de premsa divendres abans del partit del filial al camp de l'Osca.

Luis Enrique fa temps que sona com a possible entrenador de diferents clubs de Primera, com el Getafe o l'Sporting, equip del qual és aficionat i exjugador.

Sobre el relleu de l'asturià, Zubizarreta assegura que "encara tenim temps per fer una bona planificació, primer mirarem a casa i estudiarem el perfil". Ha sonat el nom del tècnic del Sabadell, Lluís Carreras, un home format a La Masia, o el tècnic del juvenil, Òscar García Junyent.

stats