Barça
Esports Barça 12/01/2011

El Barça sentencia amb cinc gols l'eliminatòria contra el Betis (5-0)

Tres gols de Messi, un de Pedro i un de Keita situen el conjunt que entrena Pep Guardiola amb una renda considerable

Gol de Messi.

BarcelonaEn una primera part molt igualada, amb un Barça molt atent i un Betis que ha sortit a jugar-li als blaugrana de tu a tu; un gran gol de Leo Messi (43') ha permès que els de Guardiola marxessin al descans amb avantatge al marcador (1-0)

El Barça ha estat qui ha dut el pes del partit, creant més i millors ocasions de gol, que no s'han culminat abans per les bones actuacions del porter Casto. A més, el Betis ha aconseguit replegar-se molt bé en les jugades atacants dels blaugrana, i sabia sortir al contraatac amb rapidesa i ordre, creant ocasions de perill.

Messi, Villa i Pedro, els principals homes que han portat perill a la porteria andalusa. El Betis, de la seva banda, ha tingut dues grans ocasions de Jorge Molina, que Pinto, primer; i després el pal, han evitat que acabessin en gol.

A la segona part han arribat quatre gols més, dos de Messi, un de Pedro i un altre de Keita, que li han permès al conjunt que entrena Pep Guardiola anotar cinc gols per setena vegada aquesta temporada

Abans del partit, Leo Messi, flamant guanyador de la Pilota d'Or, ha oferirt el trofeu a l'afició blaugrana.

Barça, 5: Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Sergio Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro (Afellay, m.79), Messi (Jeffren, m.86) i Villa (Keita, m.74)

Betis, 0: Casto; Isidoro, Miqui Roqué, Arzu, Nacho; Beñat (Juande, m.57), Iriney (Juanma, m.63), Israel (Jonathan Pereira, m.77), Salva Sevilla; Rubén Castro i Jorge Molina.

Gols: 1-0, m.44: Messi. 2-0, m.62: Messi. 3-0, m.73: Messi. 4-0, m.76: Pedro. 5-0, m.83: Keita.

Àrbitre: Velasco Carballo. Groga a Iriney (m.20), Miqui Roqué (m.39), Busquets (m.57) i a Isidoro (m.60).

Incidències: 59.498 espectadors.