INTERNACIONAL
Esports Barça 02/03/2012

El Barça traspassa al Boca Juniors la gestió de La Masia de l'Argentina

El club traspassa a l'equip argentí el projecte formatiu de La Candela però manté el seu dret de futur sobre els futbolistes

Ara
1 min

BarcelonaEl FC Barcelona i el CA Boca Juniors han arribat a un acord per col·laborar en matèria de formació de futbolistes. L'acord es presentarà oficialment aquest dilluns, a la sala de premsa de l'estadi La Bombonera a Buenos Aires, i comptarà amb la presència de Daniel Angelici, president del CA Boca Juniors; Jordi Mestre, directiu responsable de futbol formatiu del FC Barcelona, i Jorge Raffo, coordinador general de futbol infantil i juvenil de CA Boca Juniors.

Es tracta d'una aliança a través de la qual el Barça traspassa el seu projecte formatiu de La Candela al CA Boca Juniors. A canvi, el FC Barcelona tindrà la prioritat sobre futurs traspassos d'aquells jugadors que van representar el club a l'Argentina i que avui, a partir d'aquesta nova etapa, vestiran la samarreta del CA Boca Juniors. També tindrà aquesta potestat sobre altres juvenils sorgits del planter del club argentí.

El CA Boca Juniors comptarà amb l'estructura i els recursos humans del FC Barcelona per instruir els seus entrenadors amb l'objectiu de transmetre'ls tota la seva filosofia i forma de treball en el desenvolupament del futbol juvenil.

Durant aquests últims anys el Barça ha format més de 300 futbolistes que actualment estan repartits per diferents clubs argentins i sobre els quals manté drets de futur acordats individualment i contractualment amb cada club.

stats