BARÇA
Esports Barça 29/05/2011

Els jugadors blaugranes, citats dilluns al Camp Nou abans de començar les vacances

Els jugadors i el cos tècnic del primer equip del Barça posarà punt i final a la temporada aquest dilluns, a les 11.30 hores, al Camp Nou

Efe
1 min
La plantilla blaugrana fent la volta d'honor a l'estadi de Wembley.

BarcelonaEl primer equip blaugrana està citat aquest dilluns al matí al Camp Nou per acomiadar la temporada abans de començar les vacances estivals, segons ha anunciat el club.

Després d'una intensa temporada en què l'equip de Pep Guardiola ha aconseguit tres títols (Lliga, Champions i Supercopa d'Espanya) sobre quatre possibles, els futbolistes acudiran a les 11:30 a l'estadi en una trobada privada.

A falta de conèixer amb més detalls el pla de pretemporada, el Barça ja té tancats una sèrie de partits als Estats Units, així com un torneig estiuenc que es jugarà a Munic. En aquesta competició, que es disputarà els dies 26 i 27 de juliol, també hi participaran el Bayern de Munic, el Milan i l'Internacional de Porto Alegre.

Posteriorment, el Barça viatjarà als Estats Units, on s'enfrontarà al Chivas de Guadalajara i al Club Amèrica, els dos equips mexicans, així com el Manchester United en una reedició de la final de la Champions jugada ahir a Londres.

El partit amb el Chivas es jugarà el 3 d'agost a l'estadi Sun Life Stadium de Miami, mentre que el partit contra l'Amèrica es jugarà a l'estadi dels Dallas Cowboys el 6 d'agost. Abans, el Barça haurà jugat contra el United (30 de juliol, a Maryland).

El Barça podria ingressar més de sis milions d'euros per tots aquests amistosos, encara que queda per conèixer la planificació de la pretemporada de Leo Messi. L'astre argentí té competició amb la seva selecció aquesta temporada, la Copa Amèrica, que a més es disputa al seu país.

stats