BARÇA
Esports Barça 18/12/2010

Cesc: "Serà difícil, però en realitat, l'eliminatòria amb el Barça no és una missió impossible"

El capità de l'Arsenal afirma al The Sun: "No són invencibles. Els llibres d'història demostren que han guanyat la Lliga de Campions dos cops en els últims 18 anys"

Nuria García
2 min
Cesc Fábregas, a la gala dels Militari Awards

BarcelonaCesc Fábregas, en una columna d'opinió que publica The Sun, ha explicat els seus sentiments de cara a l'eliminatòria que enfrontarà a l'Arsenal amb el Barça en la Lliga de Campions. "Sé que tothom està dient que s'ha acabat la Lliga de Campions per a l'Arsenal ara que ens ha tocat el Barça, que el Barça és el millor equip del món i que no tenim cap oportunitat i que ja ens va eliminar la temporada passada. Ho sento molt però jo no ho veig així", diu el capità de l'Arsenal.

El jugador català es pregunta: "Per què no podem guanyar-los?" i enumera totes les raons per les que pensa que l'Arsenal pot guanyar l'equip de Pep Guardiola. "Serà difícil, però en realitat, això no és una missió impossible", afirma Cesc que, a més de demanar que ningú els subestimi, explica: "Si ells fossin invencibles, guanyarien cada any la Lliga de Campions. Però els llibres d'història demostren que l'han guanyat dos cops en els últims 18 anys".

A més de recordar els patits en què l'Inter i el Manchester van eliminar els blaugranes a la màxima competició europea, Cesc comenta: "No hi ha lloc per a la por. Hem de fer-los front amb actitud positiva i amb la mentalitat que podem guanyar-los".

Respecte el partit de la temporada passada, el català destaca: "El partit a l'Emirates a ser una experiència increïble, un dels millors de la meva carrera, especialment quan vaig marcar el penal" i recorda que la llàstima va ser en la tornada "estava lesionat".

Finalment, a més de dir que està "entusiasmat" amb l'eliminatòria, conclou: "Si volem ser campions d'Europa, hem de ser capaços de guanyar a qualsevol i a tot el món, i això inclou el Barça".

stats