Lliga de Campions
Esports Barça 18/03/2011

El Barça s'enfrontarà al Xakhtar Donestk en els quarts de final

L'equip de l'exblaugrana Txigrinski es torna a creuar en el camí del Barça de Guardiola, amb la tornada a Ucraïna

Albert Solé
1 min
William (centre) celebra el gol contra la Roma

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Xakhtar és el líder de la lliga ucraïnesa amb un coixí de nou punts sobre el segon, està a les seminfials de la Copa i s'ha classificat per primer cop en la seva història per als quarts de final de la Champions. Viu un moment dolç i no té res a perdre.

En defensa són un equip 100% ucraïnès, liderats per l'exblaugrana Txigrinski, i en atac tots són brasilers. Destaquen homes de molt talent com Fernandinho, Willian, Douglas Costa, Álex Teixeira, Jadson Luis Adriano i Eduardo.

En els dos anys amb Guardiola a la banqueta, el Barça ha viscut dos duels amb el Xakhtar. El primer, l'any en la fase de grups amb el polèmic partit a Ucraïna i el gol de Messi amb un jugador local al terra, i l'altre, en la Supercopa d'Europa a Mònaco, amb el gol de Pedro en la pròrroga.

El partit d'anada de quarts es jugaran el dimarts 5 d'abril i el de tornada, el dimecres 13. L'anada de les semifinals serà el dimarts 26 i el dimecres 27 d'abril i la tornada, el dimarts 3 i el dimecres 4 de maig. I la final, el dissabte 28 de maig a Wembley.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Calendari del mes d'abril

2 o 3 d'abril – Vila-real-Barça (Lliga)

5 o 6 d'abril – Barça-Xakthar (anada quarts)

10 d'abril – Barça-Almeria (Lliga)

12 o 13 d'abril – Xakhtar-Barça (tornada quarts)

16 d'abril – Madrid-Barça (Lliga)

20 d'abril – Barça-Madrid (final de Copa)

23 o 24 d'abril – Barça-Osasuna (Lliga)

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats