Barça
Esports Barça 18/04/2012

Barça i Chelsea es juguen el pas a la final de la Champions en un partit que serà "molt dur" (20.45 h)

Guardiola preveu un partit que "es decidirà per detalls". Per la seva banda, Cesc Fàbregas alerta del perill de l'equip anglès, al qual coneix molt bé

Ara
2 min
Messi fa tocs durant l'entrenament del Barça a Stamford Bridge

BarcelonaAquest dimecres el Cheslea i el Barça es tornen a veure les cares en una semifinal de la Champions (20.45, TV3). Després de tres anys del gol d'Iniesta, que va donar la victòria als blaugranes, el clàssic europeu es repeteix.

El Barça obre una gran setmana: en set dies es decideix el seu futur europeu i també pràcticament la seva sort a la Lliga, ja que juga contra el Reial Madrid al Camp Nou amb quatre punts de desavantatge.

Els blaugrana arriben en el seu millor moment. Sense lesionats i amb els seus millors jugadors a punt. Leo Messi està batent tots els rècords golejadors i dos dels lesionats en l'equip titular, Gerard Piqué i Dani Alves, ja estan totalment recuperats.

Malgrat tot, Guardiola assegurava que seria un partit "molt dur" que es decidiria "per detalls". El de Santpedor també va afegir: "Serà més difícil que el 2009, els rivals saben perfectament de què va aquest ofici, aquest invent. Costarà molt crear ocasions de gol. Ells dominen moltes coses".

Una persona que coneix molt bé aquest equip és Cesc Fàbregas, ja que va jugar contra el Chelsea durant 8 anys, quan era jugador de l'Arsenal. "Els del Chelsea no obliden el gol de l'Andrés i això serà una motivació extra per a ells. Ara, és bo que ells recordin que fins al darrer segon podem fer un gol" assegurava el maresmenc.

El quadre londinenc segueix sense materialitzar el somni europeu que el petrolier rus Roman Abramóvitx persegueix des que va comprar el club fa nou anys, encara persevera en aquest objectiu amb una plantilla que es manté sobre pilars cada vegada més veterans.

Tot i així, el Chelsea compta amb jugadors com Fernando Torres, que aporten agilitat a l'equip. Cesc va parlar d'ell i va assegurar que era un "davanter de primer nivell mundial. No crec que juguin Drogba i Torres plegats, però jugui qui jugui portarà perill".

stats