Barça
Esports Barça 04/08/2011

El Chivas capgira el gol inicial de Villa i derrota el Barça amb contundència (4-1)

Dos gols de Marco Fabián, un de Casillas i un de Verduzco han capgirat la diana inicial de Villa i han donat la victòria als mexicans en el 5è partit de la pretemporada blaugrana

Villa supera el porter del Chivas en el gol blaugrana

BarcelonaDos gols de Marcos Fabián i un de Geovanni Casillas, al segon temps, han capgirat la diana inicial de David Villa i han donat la victòria al Chivas de Guadalajara (4-1) en el 5è enfrontament del Barça a la pretemporada. Els homes de Pep Guardiola, que han ofert una bona imatge al terreny de joc –sobretot al primer temps– no han pogut aprofitar les seves ocasions de gol i han acabat caient contra un equip que ha sigut letal al contraatac als segons 45 minuts.

El Barça ha sortit amb molta intensitat al terreny de joc, igual que el Chivas, però han sigut els culers els que han pogut foradar primer la porteria rival. Villa, culminant una acció de contraatac, ha anotat el primer gol d'un partit que ha tingut ocasions per part de les dues bandes. Tots dos conjunts han optat per un futbol ofensiu, i han buscat la porteria rival sense complexos. Tanmateix, arran del gol, els blaugranes han anat agafant el pes del partit i mica en mica s'han convertit en els únics dominadors de l'enfrontament, en el primer temps. El mateix Villa, i jugadors com Carmona o Cuenca (integrants de l'atac culer) han tingut opcions de gol, si bé no les han materialitzat. Per part mexicana, els jugadors del Chivas ho han provat amb xuts llunyans que ha pogut atrapar el porter Pinto.

La segona part ha començat amb el mateix guió que al primer temps. El Barça, dominant, i tenint les millors ocasions. Però ha sigut el Chivas que ha aconseguit marcar, i per quatre vegades. Marcos Fabián ha aconseguit empatar el partit gràcies a un xut des de la frontal. I després, al quart d'hora del segon temps, ha pogut avançar el conjunt mexicà gràcies a una xilena espectacular després d'una centrada des de la banda dreta.

El Barça ha continuat portant el pes del partit, però ha cedit davant el Chivas, que ha sigut més contundent en les accions de contraatac. A més, els de Guardiola –com ja va passar en els altres enfrontaments de pretemporada– han pagat els múltiples canvis que s'han introduït al segon temps. L'equip ha perdut en ordre i equilibri, sobretot en defensa, i no ha pogut fer gaire res per aturar les envestides mexicanes. D'aquesta manera, Casillas ha pogut marcar el tercer, i Verduzco, al descompte, ha anotat el definitiu 4-1, en una acció en què els jugadors del Barça han reclamat fora de joc.

Chivas 4 - Barça 1

CHIVAS: Luis Michel; Ponce, Reynoso, De Luna, Esparza, Araujo, Mejía, Medina, Fabián, Báez i Arellano.

BARÇA: Pinto; Jonathan dos Santos, Fontàs, Piqué, Abidal; Thiago, Xavi, Keita; Carmona, Villa i Cuenca. També: Sergi Gómez, Busquets, Iniesta, Pedro, Deulofeu, Armando, Muniesa, Riverola, Espinosa, Adriano i Balliu.

GOLS: 0-1 (3') Villa. 1-1 (59') Fabián. 2-1 (63') Fabián. 3-1 (72') Casillas. 4-1 (92') Verduzco.