Barça
Esports Barça 26/05/2012

El Barça celebrarà la Copa del Rei al Camp Nou aquest dissabte a 3/4 de 10 del vespre

L'estadi, que es prepara per rebre els campions, obrirà les portes a les 19.30 amb l'animació de Pep Callau i les actuacions de Teràpia de Shock i Jofre Bardagí; i després hi haurà òpera i ballarines aèries, presentació dels jugadors, espectacle pirotècnic i volta d'honor

Ara
1 min
El Camp Nou ja està preparat per rebre els campions / TWITTER: @JosepSoldado

BarcelonaEl Barça ha confirmat que aquest dissabte celebrarà la consecució del títol de Copa a l'estadi, en una cerimònia que començarà a les 21.45. Serà l'últim comiat a Pep Guardiola i l'equip que ha aconseguit el 14è títol en quatre temporades; abans de passar el relleu a Tito Vilanova de cara a la temporada vinent.

De moment, aquest dissabte el matí els empleats del Barça ja treballaven per preparar el Camp Nou per a la rebuda dels campions i ja està instal·lada a l'estadi una gran pancarta on es pot llegir "Enhorabona campions".

L'estadi obrirà les portes a les 19.30, i els aficionats faran boca amb l'animació prèvia de Pep Callau i les actuacions musicals del grup Teràpia de Shock i de Jofre Bardagí.

A les 21.45 està previst que s'iniciï la cerimònia de celebració. El club ha previst una actuació d'òpera i ballarines aèries; després hi haurà la presentació dels campions i un espectacle pirotècnic. Tot plegat s'acabarà amb la volta d'honor a l'estadi.

El Barça ha informat que els actes de celebració es podran veure en directe per 'streaming' a través del lloc web oficial i el canal YouTube. D'altra banda, el club ha recomanat als socis i aficionats que s'apropin a l'estadi de manera esglaonada per evitar aglomeracions.

stats