Barça
Esports Barça 25/05/2012

El Barça i les Copes del Rei d'aquesta temporada, dos somnis i dos malsons

Les seccions professionals del Barça han disputat aquesta campanya quatre finals de la competició que porta el nom del monarca

àlex Gozalbo
2 min
Javi Rodríguez aixecant el trofeu de campió

BarcelonaEl Barça i l'Athletic Club juguen aquest divendres (22 hores, TV3 i La 1) la final de la Copa del Rei. Serà el cinquè partit decisiu de la competició que el club blaugrana disputa aquesta temporada ja que les quatre seccions professionals de l'entitat també van arribar al duel decisiu.

Bàsquet

El Barça Regal va perdre la final de la Copa del Rei de bàsquet contra el Reial Madrid (74-91) al Palau Sant Jordi. Sense Chuck Eidson, que tan sols va poder jugar 10 minuts abans de lesionar-se, i amb Joan Carles Navarro molt minvat físicament, l'equip de Xavi Pascual no va competir al seu nivell habitual.

Hoquei patins

El Barça va aconseguir a Vilanova i la Geltrú la dinovena Copa del Rei d'hoquei patins de la seva història en superar el Noia (3-2). Els homes de Gaby Cairo van remuntar el gol inicial de Toni Seró i van superar un rival que en el segon temps va acusar la major profunditat de banqueta de l'equip blaugrana.

Handbol

El Barça Intersport no va poder amb l'Atlètic de Madrid (37-31) a la final de la Copa del Rei d'handbol, que es va jugar a Torrevella. L'equip que entrena Xavi Pascual, que va arribar a tenir una renda de quatre gols, va estar més tou en defensa del que acostuma i es va quedar sense forces en la recta final.

Futbol sala

La temporada històrica que està protagonitzant el Barça Alusport va tenir un moment clau a la Copa del Rei de futbol sala, quan l'equip que entrena Marc Carmona es va imposar a ElPozo Múrcia (6-3) en una final disputada a Antequera. Sergio Lozano va ser el jugador decisiu del conjunt blaugrana.

stats