BARÇA-BETIS
Esports Barça 12/01/2011

El Barça ha d'aparcar les eufòries per intentar tancar l'eliminatòria amb el Betis

El Barça s'enfronta avui (22 hores, LaSexta) al Betis al Camp Nou en l'anada de quarts de final de la Copa del Rei. Tots els blaugranes estan a disposició del tècnic

Nuria García
1 min
Gorka atrapa una pilota davant Messi.

BarcelonaTorna la Copa del Rei al Camp Nou. Després que els blaugranes es desfessin de l'Athletic Club, en una eliminatòria de vuitens de final que va ser d'allò més complicada i en què els de Guardiola no van poder superar el conjunt basc ni en l'anada ni en la tornada (0-0 al Camp Nou i 1-1 a San Mamés), el següent escull per poder arribar a la final de la Copa –almenys, a les semifinals– és el Betis, el líder sòlid de Segona Divisió A.

Guardiola, doncs sap que el seu equip ha d'aparcar l'eufòria viscuda dilluns a Zuric a la gala d'una Pilota d'Or amb clar color blaugrana que va coronar Leo Messi. El tècnic barcelonista té a tot l'equip disponible –els 20 del primer equip, a més de Thiago, del filial, van exercitar-se dimarts a la tarda– i, a l'espera de l'últim entrenament, que es farà el mateix dia del partit al matí, Guardiola, com és habitual en la Copa del Rei, segurament farà rotacions i donarà descans a alguns dels titulars per poder afrontar el complicat últim tram del més de gener en les millors condicions possibles. L'objectiu dels blaugranes no és cap altre que evitar patir en la tornada i, per tant, intentaran deixar l'eliminatòria tancada en el partit d'aquesta nit.

El Betis, per la seva banda, amb algunes baixes –el tècnic, Pepe Mel, no podrà comptar amb Emaná, Dorado, Roversio, Momo i Miguel Lopes–, saltarà al Camp Nou amb una clara vocació ofensiva. I és que els de Pepe Mel són els màxims golejadors de Segona Divisió (43 gols en 19 partits) i també els menys golejats (17 gols en contra en 19 partits).

stats