Barça
Esports Barça 04/08/2011

El Barça aterra a Dallas on disputarà l'últim partit de la gira nord-americana contra el Club América

Els blaugranes es trobaran amb temparatures que poden enfilar-se fins als 45 graus i molta xafogor en l'última estada de la gira, on també hi hauran actes promocionals

Redacció
1 min
Els jugadors del Barça, durant la gira nord-americana

DallasEl Barça ja es troba a Dallas, la ciutat on s'estarà dos dies i mig abans de tornar cap a Barcelona, i on disputarà el tercer i últim partit de la gira nord-americana contra el Club América mexicà. L'equip ha aterrat a l'aeroport internacional de Dallas aquest dijous després de caure derrotat contra el Chivas (4-1).

A la capital texana, el Barça haurà de suportar les temperatures més elevades de tota la gira. I això que les condicions climàtiques de Washington DC i Miami ja han estat prou elevades, amb força sensació de xafogor. Es preveu que les temperatures puguin enfilar-se fins als 45 graus. Com és habitual, les sessions d'entrenament es programen per a la primera hora del matí i al final de la tarda, per esmorteir una mica l'efecte de la xafogor.

A banda de l'aspecte esportiu, el Barça també farà actes promocionals a l'última estada de la gira. Aquest mateix dijous, Gerard Piqué i Pedro Rodríguez visitaran la botiga de Nike de la ciutat. Poc després, al voltant de les dues del migdia -hora local-, Pep Guardiola i Andrés Iniesta atendran els mitjans de comunicació, a l'hotel Ritz-Carlton, per presentar el partit contra el Club América, que dissabte es disputarà a l'estadi dels Cowboys, ubicat a Arlington.

Precisament, l'estadi de l'equip texà és una de les atraccions principals de la primera estada de la història del FC Barcelona a Dallas. L'estadi dels Cowboys, que va costar prop de 1.200 milions de dòlars, és un dels més moderns dels Estats Units on destaquen les pantalles gegants de LCD d'alta definició.

stats