BARÇA
Esports Barça 30/03/2011

Alves: “Anar al Madrid, i més jugant ara al Barça, és impossible. Seria una falta de respecte"

El lateral ha dit que seria "molt vergonyós i una decepció" que la Lliga s'hagués aturat aquest cap de setmana i ha valorat molt positivament la seva renovació

Nuria García
2 min
Renovacions

BarcelonaUna setmana després de renovar, Dani Alves ha reconegut que està molt content d'allargar el seu contracte amb el Barça tres anys més. "El meu desig era seguir al Barça.Sempre s'havia parlat del tema dels diners. No era només això, seria d'hipòcrites no dir que els diners són importants, però no et donen la felicitat", ha comentat Alves. El lateral ha explicat que va ser Sandro Rosell qui el va convèncer, després de dir-li quina era la situació del club. "Ell havia dit que era el màxim que em podia oferir i jo no tenia ganes de seguir negociant. Arriba un moment que no hi ha forces per seguir lluitant. Com que el president sabia que el meu desig era seguir al Barça, crec que ha jugat una mica amb això i per això segueixo", ha dit, entre rialles.

Sobre les seves possibles sortides en cas que no hagués continuat al Barça, Dani Alves ha deixat clara una cosa: "Anar al Madrid, i més estant jugant ara al Barça, és impossible. Seria una falta de respecte. Suposo que quan marxi tindré més opcions; si només tingués Betis i Madrid, tornaria al Brasil abans d'això". A més, ha afegit: "Els brasilers que han passat per aquí no s'han estat massa temps i jo ara torno a tenir tres anys pel davant".

Pel que fa al fet que aquest dimecres s'hagi decidit que el cap de setmana hi hagi Lliga, Alves ha expressat la seva opinió. "Un campionat tan gran i atractiu seria molt vergonyós que s'aturés a aquestes alçades de la competició, seria una decepció per al futbol i per a nosaltres, els futbolistes", ha afirmat, i ha recordat que els tres punts de Vila-real els poden permetre, en la pitjor de les situacions, "mantenir l'avantatge respecte el segon classificat".

Les baixes amb què el Barça afronta el partit al Madrigal no amoïnen Alves, que espera que Messi es recuperi. "És una prova per saber quin Barça tenim i fins a on som capaços d'arribar. És una oportunitat per a la gent que surt, de demostrar que el Barça té un gran equip". A més, ha afirmat que no creu que els compromisos de seleccions afectin el rendiment dels blaugranes: "Nosaltres sabem que és important l'esforç de jugar amb les nostres seleccions, però defensar els nostres països està per sobre de cansaments i d'altres coses. Intentarem que no es noti i fer un bon treball. Tenim molta qualitat per no tenir por de res".

Per últim, Alves ha confessat que el mes d'abril és "apassionant" i que per a ell, no guanyar res seria "una decepció". "El futbol té una cosa: que pots competir de puta mare i després no guanyar res", ha conclòs.

stats