Barça
Esports Barça 15/05/2011

Partit avorrit i sense gols per acomiadar la Lliga a l'estadi (0-0)

El Barça ha controlat el partit, però no ha gaudit d'ocasions clares per bellugar el marcador contra el Deportivo, en el que ha estat l'últim partit de la temporada al Camp Nou

Nuria García
2 min
Els jugadors del Dépor li han fet el passadís als blaugranes.

BarcelonaPep Guardiola ha decidit fer rotacions en el partit contra el Deportivo de la Corunya. Un matx intranscendent pels blaugranes, que ja són campions de Lliga, però molt important pels gallecs. Tot i que el Dépor es jugava allunyar-se del perillós descens, el partit ha tingut poca intensitat i cap dels dos equips ha aconseguit apropar-se amb molt perill a la porteria rival.

Així doncs, el darrer partit de Lliga de la temporada al Camp Nou ha estat ensopit i s'ha acabat sense gols, si bé posteriorment els blaugranes rebran la Copa que els acredita com a campions de la Lliga.

En els primers minuts, el Barça ha intentat aconseguir el control del partit, però encara no ha gaudit de cap ocasió clara per inaugurar el marcador. La primera ocasió de gol del Barça ha arribat al minut 33, quan Jeffren, després d'una bona jugada, ha rematat a la dreta de la porteria d'Aranzubia.

La primera part ha estat molt ensopida i sense ocasions clares per cap dels dos equips, i els jugadors han marxat a vestidors amb l'empat a zero inicial.

La segona part ha començat igual que la primera. Tot i això, sembla que, amb els canvis –Guardiola ha donat entrada a Alves i a Maxwell–, el Barça té una mica més de profunditat i arriba per les bandes a l'àrea rival. Així, Bojan ha estat a punt de superar Aranzubia, però el jove davanter de Linyola no hi ha arribat, tot i llançar-se en planxa, a tocar la pilota.

Els minuts han anat passant, però la profunditat no ha arribat per cap dels dos bàndols. El Dépor semblava conformar-se amb el puntet, mentre que el Barça, que tenia el partit controlat, ha jugat molt al centre del camp fins al final.

BARÇA 0DEPORTIVO 0Barça:

Valdés; Jonathan Dos Santos (Oriol Romeu 81'), Bartra, Fontàs, Abidal (Maxwell 54'); Mascherano (Alves 54'), Keita, Thiago; Jeffren, Bojan i Afellay.

Deportivo: Aranzubia, Laure, Lopo, Aythami, Colotto, Manuel Pablo, Juan Domínguez, Rubén Pérez, Valerón (Xisco 89'), Adrián (Ricky 81') i Lassad (Guardado 64').

Àrbitre: Delgado Ferreiro (col·legi basc). Targetes grogues: a Aythami i Lopo.

stats