BARÇA
Esports Barça 11/03/2011

Sancionat sis mesos per intentar fitxar Leo Messi

El president d'un club de la Segona Divisió francesa, el FC Borne, ha sigut suspès sis mesos per intentar fitxar el crac blaugrana amb una carta adreçada al Barça

Redacció
1 min
El Barça es queda amb el triomf, l'èpica i la pilota

BarcelonaSegons ha fet públic el diari La Montagne, Cédric Enjolras, president del FC Borne, un club de la Segona Divisió francesa, va enviar una petició oficial al Barça per incorporar el jugador argentí, però el missatge mai va arribar al club blaugrana.

La carta va ser interceptada per la Federació Francesa, que ha decidit imposar-li una sanció de sis mesos perquè considera que va ser "una broma de mal gust".

Mentre sopava amb uns amics, Enjolras va assegurar que volia fitxar el crac del Barça i així ho va voler fer saber al club blaugrana, però la Federació Francesa, en assabentar-se'n, va passar la carta a la comissió encarregada de vetllar pels traspassos dels jugadors, que l'ha sancionat amb sis mesos.

Enjolras ha reconegut que tot va ser degut "al deliri d'una nit una mica regada", perquè havia begut una mica més del compte. "Lamento el gest, però els membres de la comissió, els trobo tan graciosos com la porta d'una presó", ha conclòs.

stats