BARÇA
Esports Barça 13/03/2012

El Barça es reuneix amb el conseller Felip Puig, que dóna l'OK a la grada d'animació, segons RAC1

Aquest dimarts a la tarda s'han reunit els representants del club blaugrana amb el conseller d'Interior, i des del Barça es veu la reunió com a positiva

Ara
1 min
Camp Nou / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaAquest dimarts a la tarda s'han reunit els representants del Barça amb el conseller d'Interior, Felip Puig, i amb Manel Prat, director general dels Mossos d'Esquadra, per parlar de la grada d'animació que s'ha de fer al Camp Nou. Per part del Barça hi han assistit el president, Sandro Rosell, el vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner i Josep Ramón Vidal-Abarca, directiu de l'Àrea Econòmica i Estratègica, responsable d'instal·lacions i seguretat i de l'Àrea Social.

Segons avança RAC1, el conseller d'Interior hauria donat l'OK a la grada d'animació, així que ara només falten uns petits serrells per aprovar-la. Les properes reunions ja es faran només amb els representants dels Mossos d'Esquadra i només caldrà decidir com funcionaran els accessos i com es gestionaran els membres d'aquesta grada d'animació.

RAC1 ha assegurat que als Mossos veuen amb bons ulls el fet que la grada d'animació no la integrin sempre els mateixos, que no sigui un grup homogeni i que hi hagi rotacions. Tot i això, es comenta que el projecte no es durà a terme fins la temporada vinent.

stats