BARÇA
Esports Barça 24/10/2011

Bill Gates, Sandro Rosell i Pep Guardiola, amb el Dia Mundial de la Pòlio

Aquest dilluns 24 d'octubre se celebra el Dia Mundial de la Pòlio i la Fundació del Barça i la Fundació Bill & Melinda Gates llancen aquest vídeo de sensibilització

Ara
1 min

BarcelonaAquest dilluns 24 d'octubre se celebra el Dia Mundial de la Pòlio. Aprofitant aquesta efemèride la Fundació FC Barcelona i la Fundació Bill & Melinda Gates volen fer públic, un cop més, el seu compromís en la lluita contra aquesta malaltia, que ja es va posar de manifest amb l'aliança que les dues entitats van signar el mes de juliol passat.

El passat dissabte, els jugadors blaugranes van saltar a la gespa del Camp Nou abans del partit contra el Sevilla amb unes samarretes on, a la part posterior, s'hi podia llegir: "End Polio" i el dorsal 99.

Aquest dilluns, les dues entitats han fet públic aquest vídeo on Bill Gates, que llueix la samarreta del Barça, reconeix que "cap organització esportiva del món demostra aquesta passió per les problemàtiques socials" i assegura "sentir-se orgullós" per l'aliança signada entre la seva Fundació i la del FC Barcelona.

stats