BARÇA
Esports Barça 09/06/2011

Piqué, sobre Mourinho: "És millor estar callat i guanyar títols"

El central del Barça diu que sovint "és millor estar callat i guanyar títols" fent referència a Mourinho: "Va dir allò de Villa i li va marcar dos gols en el 5-0; va parlar de l'Sporting i li va passar el mateix"

Redacció
2 min
Gerard Piqué ha jugat 59 partits aquesta temporada.

BarcelonaGerard Piqué ha afirmat aquest matí, durant l'acte de presentació de les noves botes Nike Tempo, que per ell, "Mou és un estímul més". El jugador blaugrana ha fet referència al tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, a qui ha dit que "és millor estar callat i guanyar títols" "Va parlar de Villa i li va marcar dos gols en el 5-0; va parlar de l'Sporting i li va passar el mateix", ha afegit. Tot i haver guanyat molts títols, Piqué encara en vol més: "Vull la quarta Lliga seguida, com el Dream Team, i dues Lligues de Campions seguides, cosa que ningú ha aconseguit amb el nou format".

Piqué també ha parlat de les acusacions que han fet a la plantilla durant la temporada. Durant la celebració de la Lliga de Campions va ser clar i aquest matí també ho ha estat: "Tot el món sap on és el límit. S'han fet acusacions falses durant tota la temporada. Atacs constants, setmana rere setmana, per desfer una cosa tan bonica com la que fèiem. Nosaltres no parlem d'àrbitres, només juguem a futbol", ha sentenciat el defensa català.

Sobre el mercat de fitxatges, Piqué ha parlat de Cesc. "M'agradaria que vingués. La seva família és culer de tota la vida. No és només una gran persona, sinó que al nostre joc li van bé jugadors com ell. Ha estat molts anys al planter, s'adaptaria molt ràpid", ha dit Piqué, abans d'afirmar: "No sé què passarà. A dalt treballen dur i tant de bo el portin".

El defensa blaugrana també ha fet referència al gest que Puyol va tenir amb Abidal, fent-li aixecar la Lliga de Campions. "Tenim la sort de tenir un gran capità amb un gran cor. Va ser un detall més del que està vivint el vestidor. Som com germans, va ser un gest únic", ha sentenciat.

stats