Barça
Esports Barça 24/09/2011

El Barça posarà en marxa la Grada Jove, sempre que els Mossos d'Esquadra ho aprovin

Ha sigut la votació més renyida (295 a favor i 198 en contra), i Cardoner ha recordat: "Sou la millor afició del món, i hem de tenir la millor grada d'animació"

Albert Solé
1 min

BarcelonaEl Barça tindrà una Grada Jove d'Animació perquè el socis compromissaris així ho han decidit. A pesar de l'aprovació, tal com ha recordat el vicepresdent de l'àrea social, Jordi Cardoner, al principi del seu discurs per defensar la proposta: "No es farà sense l'OK dels Mossos, i per tant, no té data de posada en marxa".

Hi ha hagut un intens debat entre els socis just abans de la votació, i el resultat ho ha reflectit: 295 vots a favor, 198 en contra i 33 en blanc, dels 561 compromissaris presents.

Jordi Cardoner ha explicat quines són les raons que han portat a la junta directiva a fer aquesta proposta: "És una assignatura pendent del barcelonisme. Moltes vegades en moments difícils ens falta aquell to, potser perquè els catalans som tímids i introvertits, i creiem que el nostre camp necessita una animació que estigui a l'alçada del nostre equip", i ha recordat: "La violència queda fora del projecte en qualsevol de les seves manifestacions. Serà una entitat independent del club, amb els seus propis estatuts, però en treball coordinat amb el club, i serà responsabilitat nostra. Els Mossos formaran part del projecte des del principi".

Tot i això, Jordi Cardoner ha assegurat que les 1.400 localitats estaran envoltades per una tanca de seguretat, cosa que ha respost un socis compromissari preguntant: "Si no són perillosos per què se'ls vol engabiar?".

stats