BARÇA
Esports Barça 08/05/2012

Els 5 motius per creure en el Barça de Tito Vilanova

Pep Guardiola va acomiadar-se de l'afició dissabte, convençut que el projecte que ell ha encapçalat durant quatre anys seguirà tenint èxit sense ell, i li va augurar "llarga vida". La tindrà? Els pilars sòlids sobre els quals s'ha aixecat l'era Guardiola fan pensar que amb Tito Vilanova el camí pot continuar sent exitós.

Natalia Arroyo
1 min
A L'OMBRA DE GUARDIOLA  Tito Vilanova ha estat la mà dreta de Guardiola durant cinc anys. Té la confiança del grup i l'aval de l'afició per continuar donant èxits al club.

BarcelonaNo serà Pep Guardiola (sobretot a efectes mediàtics), però l'aposta per Tito Vilanova garanteix la continuïtat d'un model de joc, d'un estil. La figura del fins ara segon entrenador ve avalada per la plantilla, i les primeres reaccions van ser més que positives. A l'espera de conèixer qui acompanyarà Vilanova a la banqueta (Jordi Roura, actual component de la secció de scouting i anàlisi de vídeo és un dels més ben situats), la seva figura dóna tranquil·litat, perquè és la menys allunyada de Guardiola.

Al diari ARA busquem les cinc raons per creure en el Barça de Tito, les podeu llegir a l'ARA Premium

stats