Barça
Esports Barça 07/05/2011

El Barça estudia el vídeo de Telemadrid per si és objecte de denúncia

Un portaveu de Telemadrid ha explicat que no tenen constància que el Barça s'estigui plantejant presentar cap demanda, però ha reconegut que "són conscients que el vídeo ha aixecat certa polseguera"

Efe
1 min

BarcelonaEls serveis jurídics del Barça estan estudiant si és susceptible de demanda el contingut d'un vídeo emès per Telemadrid en què tractava el tècnic del Barcelona, Josep Guardiola, com a inductor d'una agressió a uns periodistes a un hotel barceloní després de la celebració a Canaletes de la classificació per a la final de la Lliga de Campions.

Així ho ha confirmat a l'agència EFE un portaveu de l'entitat blaugrana. En el vídeo titllen d'"incendiari"el discurs utilitzat per Guardiola quan es va referir als mitjans de comunicació madrilenys com "la Central Lechera", un discurs que no ha passat "desapercebut".

Guardiola, durant la conferència de premsa d'aquest dissabte, ha dit que no es considera "instigador" dels incidents contra un grup de periodistes que es trobaven en un hotel davant Canaletes.

"No em sento instigador de res i menys d'aquestes coses. És una pregunta per a vostès (els periodistes), no per a mi. M'han dit que el vídeo és una mica dur, però no l'he vist. De les acusacions que em fan no em sento identificat ", ha insistit.

Un portaveu de Telemadrid ha explicat que aquest ens públic no té constància oficial que el Barça s'estigui plantejant presentar cap demanda, de manera que ha declinat fer declaracions sobre això de moment.

Aquest portaveu ha reconegut que a Telemadrid "són conscients que el vídeo ha aixecat certa polseguera, perquè la televisió pública catalana a més va treure el tall i va contribuir a propagar amb molta velocitat el seu contingut a Catalunya, on es van fer ressò altres mitjans importants ".

stats