BARÇA
Esports Barça 09/12/2010

El Barça viu la millor ratxa de partits sense perdre amb Guardiola com a tècnic

Pep Guardiola pot superar un nou rècord aquest proper diumenge: la seva millora ratxa com a tècnic sense perdre partits oficials.

Redacció
1 min
Pep Guardiola, donant ordres davant el Panathinaikòs.

BarcelonaSi aquest diumenge el Barça no perd davant la Reial Societat a l'estadi, Guardiola superarà el rècord de 20 partits invicte que va aconseguir la seva primera temporada com a tècnic del primer equip.

La darrera derrota del Barça va ser aquella davant de l'Hèrcules com a local (0-2). Des d’aquell dia han passat 20 partits i el Barça no n’ha perdut cap. De fet, n’ha guanyat 17 i n’ha empatat tres, una ratxa molt a prop dels rècords que aquest mateix ha marcat. Alguns dels rivals a més, són equip de nivell com el Madrid, el València o el Vila-real.

Guardiola va estrenar la banqueta a la Lliga perdent al camp del Numància. En la segona jornada va empatar contra el Racing de Santander. A partir de llavors va encadenar 20 partits sense perdre en el que va suposar un dels grans rècords de la temporada que acabaria amb el triplet.

Des de llavors els blaugranes han mantingut un alt nivell de joc però no havien encadenat una ratxa similar fins aquesta temporada. Per exemple, el curs passat l’equip de Guardiola ‘només’ va poder sumar 16 partits consecutius sense perdre.

A més, des de l’empat a Copenhaguen els blaugranes han encadenat 8 victòries, que iguala la millor ratxa de victòries de la temporada passada. Tot i així, el rècord absolut amb Guardiola és d’onze victòries consecutives en la primera temporada del tècnic.

stats