COPA DEL REI
Esports Barça 09/11/2011

Roures: "Amb nosaltres no ha parlat ningú de l'Hospitalet, només hem escoltat insults"

El president de Mediapro diu a La Transmissió d'en Puyal, de Catalunya Ràdio, que la decisió de jugar a les 10 de la nit el partit entre el Barça i l'Hospi ha estat de TV3, no pas seva

Ara
1 min
Mediapro Negocia amb el club quedar-se Barça TV

BarcelonaJaume Roures, president de Mediapro, ha negat aquest dimecres a la nit, als micròfons de La Transmissió d'en Puyal, de Catalunya Ràdio, que fos la seva empresa la que hagi decidit que el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei es jugués a les 10 de la nit. "Li vam preguntar a TV3 que quin horari volia, i ella ens va dir a les 10. Nosaltres li vam proposar un horari més avançat perquè pensàvem que seria un partit que no tindria molta repercussió", ha explicat Roures.

El president de Mediapro ha explicat que ningú de l'Hospitalet, ni tan sols el seu president, Miguel García, s'ha posat en contacte amb ells per demanar un horari diferent. "L'Hospitalet no ha parlat amb nosaltres en cap moment. Potser ha parlat amb la Lliga o amb la Federació, però amb ningú més. Amb nosaltres no han parlat, només hem escoltat insults", ha dit Roures, que ha apuntat que no creu que "ningú li hagi dit al president de l'Hospitalet a quina hora es jugava aquest partit", en al·lusió a les crítiques que durant aquests dies havia fet el president de l'Hospitalet, que deia que s'havia assabentat de l'horari del partit per la premsa.

Roures ha conclòs dient que, normalment, aquests partits entre setmana de Copa sempre es juguen a la mateixa hora. "No és cap novetat que els partits de Copa es juguin entre setmana i a les 10. És normal que la Televisió de Catalunya decideixi l'horari que vulgui".

stats