COPA DEL REI
Esports Barça 09/11/2011

El Barça sua per superar un Hospitalet molt ordenat en defensa (0-1)

El Barça ha guanyat l'Hospitalet, que ha plantat cara però que s'ha vist superat amb un golàs d'Iniesta en la primera part de l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei

N. García
2 min
Els jugadors del Barça, celebrant el gol d'Iniesta. ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaEl Barça ha aconseguit guanyar l'Hospitalet a domicili, en l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, amb un solitari gol d'Iniesta en la primera part. Els de Guardiola han començat dominant el partit, però no han aconseguit arribar amb claredat a la porteria local gràcies a una bona defensa de l'Hospitalet. Els blaugranes han intentat avançar-se amb un xut llunyà de Villa (8') que Moragón ha enviat a córner amb una espectacular aturada.

Els de Vinyals, tot i que han defensat molt bé, tampoc han renunciat a l'atac i al 17', Lucas Viale ha xutat una falta que Pinto ha aturat en dos temps. L'Hospi ha intentat sortir a la contra i sorprendre, però entre la defensa i Pinto han aturat els locals. El Barça ha dominat i ha seguit intentant obrir el marcador. Així, Iniesta, ho ha aconseguit abans del descans amb un gran gol. El migcampista ha xutat des de la frontal i ha fet entrar la pilota per l'escaire de la porteria de Moragón (41').

Encara hi ha hagut temps abans del pas pels vestidors per veure una altra ocasió del Barça. Puyol ha rematat de cap al pal, en la que ha estat l'última oportunitat de bellugar el marcador abans del descans.

En la segona part el guió no ha canviat. Villa ha estat el primer en provar sort amb un xut de falta directa que ha anat a les mans de Moragón (49'). El Barça ha seguit pressionant en la segona part, en què l'Hospitalet ha anat a menys tot i els canvis.

Al 75, s'ha produït el segon debut de la nit. Després que Tello debutés amb el primer equip en el minut 1, al 75', Rafinha substituïa Cesc i també debutava oficialment amb el primer equip del Barça. Justament després d'aquest canvi, Villa ha xutat una falta que Moragón ha enviat a córner. Aday ha estat a punt de fer l'empat amb un xut fort i dur des de la frontal, però Pinto ha pogut enviar a córner (81').

A les acaballes, Villa ha tornat a intentar fer el segon, però novament Moragón ha refusat.

HOSPITALET 0

BARÇA 1

Hospitalet: Moragón; Peque, Lucas Viale, Manu Viale, Mousa; Pol Llonch (Ángel Sánchez 67'), Manel; David Haro, Toni Vela, Sergio Cirio (Pedraza 46') i Prats (Aday 46').

Barça: Pinto; Dos Santos, Puyol, Fontàs, Maxwell; Xavi, Keita, Iniesta (Busquets 62'); Tello, Cesc (Rafinha 75') i Villa.

Gols: 0-1 (41') Iniesta.

Àrbitre: Del Cerro Grande (col·legi madrileny). Targetes grogues: a Lucas Viale (38').

stats