BARÇA
Esports Barça 14/12/2010

Ibrahim Afellay arribarà a Barcelona dijous 23 de desembre

Segons un comunicat del PSV Eindhoven, el club i els aficionats estan preparant un comiat especial a Ibrahim Afellay el pròxim 19 de desembre

Redacció
1 min

BarcelonaIbrahim Afellay arribarà a Barcelona dijous 23 de desembre per acabar de negociar els últims detalls del seu fitxatge amb el FC Barcelona. Un cop tancat l’acord, l’holandès passaria la revisió mèdica el dia següent.

Segons un comunicat del PSV Eindhoven, el club i els aficionats estan preparant un comiat especial a Ibrahim Afellay el pròxim 19 de desembre coincidint amb l’últim partit que l’holandès jugarà davant el seu públic. Es tracta del partit de Lliga contra el Roda JC. Tot i així, Afellay disputarà el seu últim partit amb la samarreta del PSV el 22 de desembre, en partit de Copa al camp del Roda JC.

Un cop hagi jugat el seu últim partit amb el club holandès, Ibrahim té pensat viatjar fins a Barcelona el 23 de desembre per acabar de negociar la seva incorporació al Club. Cal recordar que el FC Barcelona i el PSV ja van arribar a un acord el 15 de novembre per al traspàs del jugador . En el cas de tancar amb èxit les darreres negociacions, Ibrahim passaria la revisió mèdica el dia 24 de desembre.

stats