BARÇA
Esports Barça 02/08/2015

El Barça tanca la International Champions Cup amb una derrota contra la Fiorentina (2-1)

El conjunt blaugrana s'ha vist condemnat per un mal inici de partit i per la falta de punteria en els metres finals

Luis Suárez ha fet el primer gol del Barça contra la Fiorentina / TIZANA FABI / AFP

BarcelonaEl Barça ha tancat la International Champions Cup amb una derrota contra la Fiorentina (2-1), en el quart partit de pretemporada del conjunt blaugrana. Els homes de Luis Enrique han estat víctimes d'un mal inici de partit, on han encaixat dos gols, i malgrat reaccionar no han pogut fer res per revertir el marcador.

El partit ha començat amb un domini molt marcat de la Fiorentina, que ha sorprès el Barça en les primeres accions i ha agafat avantatge en les dues primeres accions atacants. Bernardeschi, rematant dues centrades des de la banda dreta (4' i 12') ha fet els dos primers gols.

El conjunt blaugrana semblava adormit, poc centrat en el partit, però ha reaccionat de cop amb una genialitat de Rakitic i una bona definició de Luis Suárez, escurçant el marcador al quart d'hora (17'). La diana ha capgirat la dinàmica i el Barça ha passat a atacar, disposant de bones ocasions per empatar, inclòs un penal per mans clares que no ha vist l'àrbitre.

A la represa han començat els canvis i el partit ha perdut una mica de ritme, tot i que el Barça ha seguit portant la batuta i arribant a la porteria de Tata amb perill, però sense pólvora en els metres finals ni idees en el trio de davanters.

A l'espera del Gamper, que es disputa el dimecres, el Barça ha tancat els primers quatre partits de pretemporada amb una victòria (contra LA Galaxy), un empat (contra el Chelsea) i dues derrotes (contra el Manchester United i la Fiorentina).