MUNDIAL DE CLUBS
Esports Barça 13/12/2011

Piqué sobre el Madrid: "Nosaltres som al Japó i ells juguen la Copa"

Gerard Piqué ha parlat a la ciutat esportiva del Yokohama Marinos sobre el Mundial de clubs i el darrer clàssic a Madrid

TONI PADILLA (enviat especial)
1 min
Gerard Piqué.

YokohamaEl central català, qui gaudeix aquests dies de la companyia de la seva família i la seva parella al Japó, ha afirmant que l'equip arriba al Mundial carregat d'optimisme després del triomf a Madrid. Sobre els blancs de fet, ha estat una mica irònic en afirmar que "nosaltres estem aquí i ells tenen la Copa del Rei".

Analitzant més el triomf al Bernabéu, el central barceloní ha reconegut que "sabíem que estàvem capacitats per guanyar però ho has de fer sobre la gespa. Una cosa és tenir la confiança per aconseguir-ho i una altra diferent és poder fer-ho. A més, vam començar el partit de la pitjor de les maneres. Tenim la sensació de estar fent les coses molt bé ", ha comentat.

Piqué també ha contestat a una pregunta sobre l'acció de Marcelo, qui no li va voler donar la mà a la fi del partit. "Son coses que passen en calent, no cal donar-li importància", ha afirmat.

Piqué, qui aquest matí ha penjat al seu facebook una fotografia des de la seva habitació amb les vistes de Tòquio, ha reconegut que ha patit una mica amb el jet-lag, però ha deixat clar que ja s'ha adaptat i confia en estar al 100% per jugar les semifinals del Mundial, títol que cal guanyar per imperatiu segons ell, doncs "al final, els equips els recordem pels títols, no només pel joc".

stats