Barça
Esports Barça 31/07/2012

El Barça descarta el fitxatge de Javi Martínez, segons 'Mundo Deportivo'

El cost elevat del traspàs i la negativa de l'Atheltic per negociar fa que el Barça busqui un altre central al mercat per reforçar l'eix de la defensa

Ara
1 min
Javi Martínez

BarcelonaEl Barça ha descartat el fitxatge de Javi Martínez aquest estiu, segons ha informat 'Mundo Deportivo'. El rotatiu esportiu explica que el cost elevat del traspàs (40 milions d'euros, la seva clàusula de rescissió) i la negativa de l'Athletic Club per negociar són les claus d'aquesta decisió. Una situació definitiva, excepte en cas que el futbolista basc faci un pas endavant i els 'lleons' acceptin rebaixar-ne el preu –situació molt poc probable, a dia d'avui–. Davant d'això, el Barça centrarà els seus esforços a contractar un altre central.

D'altra banda, el diari també explica que no està previst que Neymar arribi aquest estiu, sinó que el Barça té previst incorporar-lo l'estiu vinent. Tot i que, en funció de l'evolució de Villa –encara recuperant-se de la fractura de tíbia que va patir al Mundial de Clubs–, podria accelerar-se l'arribada a aquest estiu.

stats