BARÇA
Esports Barça 01/03/2011

Laporta: "Es va fitxar Ibra per satisfer el cos tècnic"

L'expresident del Barça també ha parlat dels patrocinadors de l'entitat: Unicef i la Fundació Qatar. "Unicef va més amb la imatge que volem projectar del club", ha dit

Redacció
1 min
L'expresident del Barça i ara parlamentari, Joan Laporta.

BarcelonaL'expresident barcelonista Joan Laporta ha dit avui que el fitxatge del suec Zlatan Ibrahimovic per part del Barça va ser per donar satisfacció al cos tècnic, liderat per Pep Guardiola.

L'exmandatari i en l'actualitat diputat al Parlament català de Solidaritat Catalana ha recordat davant els informadors que quan el Barça va guanyar el triplet el 2009 (Copa, Lliga i Lliga de Campions) "el cos tècnic" va decidir que havien de fer canvis "pel bé del vestidor".

"Eto'o havia de sortir del club i Zlatan era un jugador desitjat pel nostre entrenador i la secretaria tècnica. Em van donar tres opcions: Villa, Ibra i Forlán, i un quart que no va sortir en els mitjans", ha recordat.

Laporta ha precisat que el preu de Villa al València "es va disparar", i que a Forlán l'Atlètic de Madrid no va voler vendre'l. "Eto'o no volia anar al València ni al Madrid. L'únic equip on veia possibilitats d'anar i sentir-se còmode era l'Inter. No hi havia una altra solució, donar satisfacció a la direcció tècnica i al cos tècnic", ha sentenciat.

D'altra banda, l'exmandatari del Barcelona ha dit que prefereix el patrocini d'Unicef que el de Qatar Foundation per a l'equip català, el qual formarà part de l'entitat blaugrana de ple a partir de l'any que ve. "Unicef va més amb la imatge que volem projectar del club", ha conclòs Laporta, que no ha volgut entrar en cap de les preguntes que se li han fet relatives a la gestió del nou president del Barça, Sandro Rosell.

stats