BARÇA
Esports Barça 06/02/2011

Laporta diu que hi ha unes "maniobres indecents" per perjudicar el seu prestigi

L'ex president del Barça diu a Catalunya Informació que ell va deixar "un club sanejat que ha pogut fer front a totes les situacions del món del futbol"

Redacció
1 min

BarcelonaL'ex president del Barça Joan Laporta no té constància que la Fiscalia hagi obert diligències per investigar la seva gestió en el club i creu que hi ha "unes maniobres indecents per perjudicar" el seu prestigi i la seva proposta política al capdavant de Solidaritat Catalana per a la Independència (SI).

Fonts jurídiques han informat aquesta setmana que la Fiscalia de Catalunya ha obert diligències per investigar la gestió de Laporta al Barça arrel de les presumptes irregularitats desvetllades a l'auditoria encarregada per la nova junta del club.

Segons aquestes fonts, la investigació parteix d'una denuncia presentada per un soci del Barça i està basada en alguns apartats de l'auditoria (due diligence), que va apuntar irregularitats econòmiques i financeres en la gestió de Laporta i va xifrar en 48,7 milions d'euros les pèrdues econòmiques acumulades en la seva etapa.

"No em preocupa que em deixin veure la due diligence, no hi ha res... tot està justificat", ha assenyalat Laporta a Catalunya Informació. Segons Laporta, l'equip està funcionant millor que mai amb les inversions que es van fer durant el seu mandat. "Vam deixar un club sanejat que ha pogut fer front a totes les situacions que es van produint en el món del futbol".

Per a Joan Laporta, la seva tasca es va traduir en un club "solvent i amb un equip que és la prova de la bona gestió". Laporta ha indicat que no li preocupa que estigui sent investigat per la Fiscalia perquè considera que "plou sobre mullat" i ha afegit que "aquesta obsessió" per la seva persona està "fora de lloc".

stats