BARÇA
Esports Barça 24/01/2011

Cruyff convida Alves a acceptar l'oferta del Manchester City

L'extècnic del Barça diu en el seu article a El Periódico de Catalunya que, si Alves ha de marxar, ho faci a final de temporada, amb un traspàs que beneficiï el Barça

Redacció
1 min
Johan Cruyff.

BarcelonaL'exentrenador del Barça i actual seleccionador català, Johan Cruyff, ha convidat al defensa brasiler Dani Alves a acceptar l'oferta del Manchester City en el seu article setmanal al diari El Periódico de CatalunyaEl Periódico de Catalunya. Cruyff diu a Alves que no s'ho pensi dues vegades i que l'accepti, això sí, amb traspàs a final de temporada per tal que pugui beneficiar el Barça.

En la seva tradicional contraportada dels dilluns, Cruyff considera que en la negociació per a la renovació del contracte de Dani Alves no existeixen culpables. "Un jugador no és el dolent de la pel·lícula per tenir l'oferta que té –si és certa–, com tampoc ho és el club per no arribar al que li ofereixen fora", diu Cruyff, que creu que "un club ha de gastar pel que genera".

Per últim, Cruyff defensa Bojan. "Si no va marcar algun gol a Sevilla en l'eliminatòria de Copa davant el Betis no va ser per culpa seva, sinó per males decisions dels seus companys en els metres finals. Ell va fer bé els seus moviments, però no li va arribar la pilota", argumenta Cruyff, abans de dir: "Per ser el quart davanter, no està gens malament".

stats