BARÇA
Esports Barça 16/05/2012

Joan Laporta medita seriosament tornar-se a presentar a unes eleccions per ser president del Barça

Aquests últims dies Joan Laporta ha aprofitat diverses entrevistes dies per criticar la gestió de Sandro Rosell i deixar clar que medita seriosament presentar-se a les pròximes eleccions del club, les del 2016

Toni Padilla
1 min
El possible retorn de Laporta

Barcelona"Si s'avancessin les eleccions pel motiu que fos, estaria llest per presentar-me", va afirmar l'expresident en una entrevista ahir a Catalunya Ràdio amb Manel Fuentes. El club no es posicionarà oficialment sobre els atacs rebuts aquests últims dies per Laporta, tot i que a Rosell no li han agradat. Fonts pròximes a la directiva reconeixen que fins i tot els ha sorprès el retorn a l'escena barcelonista de Laporta, ja que creuen que un dels grans perjudicats pot ser precisament Tito Vilanova. La junta de Rosell sabia que tard o d'hora Laporta tornaria a parlar, però els ha sorprès que ho faci tan obertament i amb tanta duresa quan encara falten quatre anys per a les properes eleccions. I precisament quan el club acaba d'oferir una imatge d'estabilitat tan forta com la del dia del comiat de Guardiola al Camp Nou.

Les elecciones del 2016 queden lluny, però Laporta i Rosell ja pensen en que caldrà fer llavors. Podeu saber més a la notícia del diari ARA d'avui, que podeu consultar en la seva edició Premium.

stats