BARÇA
Esports Barça 15/05/2012

Laporta: "L'elecció de Tito Vilanova és una decisió presa amb pànic"

Joan Laporta culpa la junta de la marxa de Guardiola i creu que l'elecció de Tito respon al pànic "per no haver fet més" per la continuïtat de Pep. No descarta tornar-se a presentar a la presidència de l'entitat blaugrana

Ara
1 min
Joan Laporta, diputat de Democràcia Catalana al Parlament

BarcelonaJoan Laporta ha parlat amb Manel Fuentes a 'El matí de Catalunya Ràdio' i ha deixat clar que "si s'avancessin les eleccions, estaria llest per presentar-me". L'advocat ha criticat la decisió de Sandro Rosell d'apostar per Tito Vilanova en afirmar que "és una decisió de pànic per no haver fet més per evitar el comiat de Guardiola. Guardiola estava destinat a ser un entrenador per a molts anys, i crec que no se li ha creat l'ambient idoni per seguir". Durant una entrevista amb Canal +, Laporta ja va fer declaracions similars.

Laporta també ha afirmat que el tècnic de Santpedor "pot tornar a fer el que vulgui perquè s'ho ha guanyat, fins i tot pot tornar com a president al Barça".

De fet, i tal com ja va anunciar dies enrere, Laporta no descarta la possibilitat de tornar-se a presentar com a president del Barça en les pròximes eleccions. Tot dependrà del "panorama electoral" que hi hagi, ha dit Laporta.

stats