BARÇA
Esports Barça 18/01/2011

Messi: "No he de justificar res, no he robat res"

En una entrevista concedida a la revista France Football, l'argentí recorda que "no hi ha enveges" entre els jugadors blaugranes: "Som més que socis, som amics"

Redacció
1 min
Leo Messi lluita per una pilota amb Demichelis, del Màlaga.

ParísEl davanter argentí del Barça Leo Messi, guanyador de la Pilota d'Or per segon any consecutiu, considera que no ha de "justificar res" perquè no ha "robat res" i assegura que no existeixen enveges entre ell i els seus companys, Andrés Iniesta i Xavi Hernàndez, també finalistes.

"Entre nosaltres no hi ha enveges. Formem un vestidor unit. Som més que socis, som amics", comenta el davanter del Barça en una entrevista publicada avui per la revista France Football, que entrega el premi des d'enguany juntament amb la FIFA.

L'argentí confessa que no esperava endur-se el premi perquè les travesses de la premsa apuntaven als seus companys que venien de guanyar el Mundial, però precisa que ell també ha fet mèrits per endur-se el trofeu que el consagra com a millor futbolista del món.

"Xavi és el millor jugador del món en la seva posició", igual que Iniesta en la seva, assegura Messi, que lamenta no haver-se recordat d'abraçar els seus companys quan va escoltar que el premi era per a ell, però que explica que va tenir un atac de pànic i que li tremolaven les cames.

En l'entrevista, l'argentí també parla de Cristiano Ronaldo. "És un gran jugador, té un talent inqüestionable", afirma. Sobre el bon joc del Barça, explica: "Pep [Guardiola] ens corregeix la mínima errada. No deixa passar res. Aquest joc requereix una gran concentració i disciplina".

stats