BARÇA
Esports Barça 09/12/2010

Messi: "Vull quedar-me al Barça tota la vida"

El barcelonista ha estat el protagonista en una trobada programada per Unicef amb 63 nens d'onze escoles de Barcelona, en què s'ha sotmès a les preguntes dels més joves

Redacció
2 min
Messi, entre tots els nens que han participat en la trobada

BarcelonaLeo Messi ha participat en una trobada organitzada per Unicef amb 63 nens d'onze escoles de Barcelona en el marc del programa Enrédate, encaminat a donar a conèixer els drets dels nens i l'absència d'aquests que pateixen més de 100 milions de joves a tot el món. L'argentí, que és ambaixador de bona voluntat d'Unicef, ha tornat a subratllar el seu compromís amb el Barça en garantir que el seu desig és quedar-se a Barcelona "tota la vida", perquè aquesta és casa seva.

El jugador ha reconegut que tots els gols que marca, quan mira al cel, és per dedicar-los a la seva àvia. "Ella va ser la que em va portar a jugar a futbol i no ha viscut res de tot el que està passant. Des de dalt, ella m'ajuda i està gaudint de tot el que vivim la meva família i jo", ha assenyalat. L'argentí també ha dit que no té "ni idea" del que farà quan abandoni el futbol, data que encara veu molt llunyana.

A més, a Messi li han arribat preguntes a través del vídeo per part dels seus compatriotes, com en el cas de l'escola 66 de Lanús (Argentina), des d'on una jove que es diu Oriana Sanguinetti ha volgut saber si algun dia va pensar que aquell joc que tant li agradava acabaria sent la seva professió. "Vaig començar a jugar a futbol perquè m'agradava. Més enllà que sigui la meva professió, segueixo jugant a futbol perquè gaudeixo amb la pilota. Segueixo mirant el futbol com un joc", ha assegurat.

L'acte també ha comptat amb un vídeo del jugador quan va viatjar a Haití, com a ambaixador d'Unicef, per conèixer de primera mà l'horror després del devastador terratrèmol que va arrasar l'illa al Carib. "Viure allò va ser una experiència bonica, però complicada. Va ser dur estar allà i veure-ho en primer persona. Hem de seguir ajudant perquè allò encara no està superat", ha recordat.

stats