BARÇA
Esports Barça 23/12/2010

Messi arriba a l'Argentina per celebrar el Nadal i tancar un any "molt bo"

L'argentí celebrarà el Nadal amb la seva família i no s'incorporarà als entrenaments fins al dia 2 gràcies a un permís especial del tècnic, Pep Guardiola

Redacció
1 min
Leo Messi parla amb Pep Guardiola abans d'entrar al terreny de joc. JOSEP LAGO / AFP PHOTO

Buenos AiresEl davanter blaugrana Lionel Messi ha arribat a l'Argentina per celebrar el Nadal amb la seva família i tancar al seu país un any que ell qualifica de "molt bo". "El Mundial no va ser com esperàvem, però ha estat un any molt bo a nivell personal i a nivell de club. Traient el Mundial, ha estat un any molt bo", ha assegurat Messi a la seva arribada a l'aeroport internacional de Buenos Aires.

L'argentí ha comentat que és "molt difícil" tornar a guanyar la Pilota d'Or perquè enguany competeix amb els també blaugranes Xavi Hernández i Andrés Iniesta. Messi no està preocupat pel premi, sinó per "seguir d'aquesta manera amb el grup i a nivell personal", ha afirmat.

Messi passarà el Nadal a Rosario, la ciutat on va néixer. S'hi estarà fins al 2 de gener, després que el tècnic, Pep Guardiola, li concedís un permís especial (la resta del grup es reincorporarà el 29 de desembre per preparar el partit de Lliga del dia 2 contra el Llevant).

stats