Esports Barça 29/12/2010

Messi, escollit millor jugador d'Europa

El diari uruguaià El País l'ha triat com el millor futbolista d'Europa. A més d'ell, cinc blaugranes (Xavi, Iniesta, Piqué, Puyol i Villa) integren la selecció ideal europea

Redacció
1 min
Leo Messi parla amb Pep Guardiola abans d'entrar al terreny de joc. JOSEP LAGO / AFP PHOTO

L'argentí Lionel Messi ha estat elegit avui com el millor futbolista de les lligues europees en la temporada que acaba de finalitzar. A més d'ell, cinc blaugranes integren la selecció ideal del mateix continent, segons el diari uruguaià El País.

Messi ha estat el més votat a l'enquesta que des de 1991 organitza el diari uruguaià, en la qual participen periodistes de pàgines especialitzades del vell continent. L'argentí ha sumat 67 vots i ha quedat per damunt del seu company d'equip Xavi Hernández, que n'ha obtingut 46.

El barcelonista Andrés Iniesta ha quedat tercer amb 45 vots; quart ha estat el portuguès Cristiano Ronaldo, del Reial Madrid, amb 40, i cinquè el seu company d'equip Iker Casillas, amb 39.

El portuguès Jose Mourinho, també del Reial Madrid, ha estat elegit com el millor tècnic d'Europa amb 50 vots i segon s'ha ubicat l'entrenador blaugrana Pep Guardiola, amb 36.

La selecció ideal europea, segons l'opinió de la premsa especialitzada, està integrada per:

Iker Casillas; Maicon, Gerard Piqué, Carles Puyol, Gareth Bale; Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Wesley Sneijder; Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i David Villa.

stats