BARÇA
Esports Barça 17/01/2011

Messi, amb febre, no participa en l'entrenament

Dani Alves ha iniciat el treball de recuperació de la lesió fibril·lar de grau 1 que pateix al bíceps femoral de la cama dreta i que el tindrà 10 dies de baixa

Redacció
1 min
Leo Messi lluita per una pilota amb Demichelis, del Màlaga.

Sant Joan DespíEl davanter del Barça Lionel Messi no s'ha entrenat amb la resta dels seus companys a causa d'un procés febril, i la seva participació en el partit de Copa del Rei del proper dimecres contra el Betis és més que dubtosa.

Messi s'ha apropat al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on el tècnic, Pep Guardiola, havia programat un entrenament a partir de les 11. Tot i això, els serveis mèdics del club l'han enviat cap al seu domicili després d'examinar-lo i veure que, efectivament, tenia unes dècimes de febre.

L'internacional argentí ni tan sols s'ha fet la foto que la plantilla blaugrana ha compartit aquest matí amb els jugadors de la USAP de Perpinyà de rugbi, club amb què el Barça ha signat un conveni de col·laboració.

Qui sí que ha participat en la sessió fotogràfica és el defensa Dani Alves, que va caure lesionat diumenge contra el Màlaga i s'estarà aproximadament 10 dies de baixa. El lateral brasiler ha iniciat el treball de recuperació de la seva lesió fibril·lar de grau 1 al bíceps femoral de la cama dreta, tal com han confirmat els metges del club.

Els titulars del partit contra el Màlaga han fet treball de recuperació en una sessió en què també han participat Masip i Thiago, jugadors del Barça B.

stats