BARÇA
Esports Barça 15/05/2011

Villar entrega al Barça la copa de la Lliga i esclata la festa al Camp Nou

El president de la RFEF, Ángel María Villaar, ha entregat a Xavi i a Puyol, els capitans de l'equip, la copa que els acredita com els campions de la Lliga 2010/2011

Nuria García
1 min
Xavi i Puyol han recollit la copa de campions de la Lliga.

BarcelonaUn cop l'àrbitre ha xiulat el final del partit contra el Deportivo, han començat les celebracions de la Lliga del Barça. Si divendres els jugadors celebraven el campionat amb l'afició pels carrers de Barcelona i al Camp Nou, aquest diumenge, el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha entregat als jugadors del Barça la copa de la Lliga.

Villar ha entregat la copa a Xavi i Puyol, els capitans de l'equip i ells s'han apropat on era la resta de la plantilla per aixecar la copa tots plegats.

Ha estat llavors quan els jugadors han començat a donar la volta d'honor a la gespa. Un dels patrocinadors de l'equip, Nike, havia distribuït per tota la gespa capses amb pebrots (de fet, la imatge de la samarreta de campions dels blaugranes va ser dos pebrots, un blau i l'altre grana), que els jugadors han llençat als aficionats que s'aplegaven al Camp Nou.

Un cop s'ha acabat la volta d'honor, ha començat l'espectacle pirotècnic al Camp Nou. Al final, els blaugranes han celebrat el títol amb la tradicional rotllana al centre del camp en què han participat els jugadors i tot el cos tècnic.

stats