BARÇA
Esports Barça 25/05/2011

Zubizarreta: "El Barça no té la sensació de ser el favorit"

El director esportiu del Barça s'ha desfet en elogis cap al Manchester United. Ha destacat la seva estabilitat al llarg dels anys i ha elogiat l'estructura del club anglès

Efe
1 min
Barça-Madrid

LondresEl director esportiu del Barça, Andoni Zubizarreta, ha confessat aquest dimecres a la tarda als mitjans de comunicació a Londres que la plantilla blaugrana no se sent favorita per guanyar la final de la Lliga de Campions que disputarà el dissabte a Wembley davant el Manchester United.

"No tenim la sensació que el Barça sigui favorit. Això és tan de portes cap a fora al futbol que ni ho pensem", ha indicat Zubizarreta en una distesa conversa amb la premsa al luxós hotel "The Groove", als afores de Londres, on s'allotja l'equip des d'anit.

L'exporter ha parlat sobre la motivació que cada nova final genera en una plantilla com la blaugrana i ha assegurat que cadascuna d'aquestes grans cites és "nova" per a ells.

En analitzar el rival que es trobarà el Barça a Wembley, Zubizarreta no ha tingut més que elogis sobre l'estructura de treball del club, el Manchester United, i la seva "estabilitat" al llarg dels anys. "Té capacitat de fer i refer l'equip. La meva visió és que més enllà dels jugadors, és competitiu per si mateix", ha opinat Zubizarreta, que es pregunta, però, quin serà el destí del Manchester United un cop es retiri Sir Alex Ferguson.

stats