PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 08/04/2011

Victor Valdés: "Quan el Madrid ens guanyava, era en color o en blanc i negre?"

Victor Valdés, que no podrà jugar davant de l'Almeria, va fer broma sobre els futurs duels amb el Madrid, recordant que fa molt que no perden amb els blancs

Redacció
1 min

BarcelonaEn declaracions al programa de Buenafuente, que visitava per segon cop –el primer va ser el 2007–, Valdés va comentar que "seria molt bonic jugar quatre clàssics contra el Madrid", però quan el presentador li va recordar amb humor que el balanç dels Barça-Madrid al llarg de la història és favorable als blancs, Valdés va contestar: "Però són en color o en blanc i negre?".

El porter, tot seguit, va recordar que fora del camp la sintonia entre jugadors d'un i altre equip és molt cordial: "Amb els companys de selecció hi ha bona entesa, però sempre hi ha rivalitat", va afirmar.

Valdés també va parlar del seu entrenador, Pep Guardiola, que la setmana passada va afirmar en un programa de la RAI que el seu cicle al Barça és limitat: "No entenc un Barça sense Guardiola", va apuntar el porter. "És un crac. Des que va arribar va instaurar uns hàbits i uns mètodes, i els resultats hi són". "Es passa les 24 hores veient vídeos, examinant els rivals... És d'agrair", ha afegit.

stats