BARÇA
Esports Barça 20/04/2011

Exjugadors blaugranes i blancs analitzen la final d'aquesta nit

Els ex barcelonistes Víctor Muñoz, Robert Fernández i Eusebio han comentat que els dos equips tenen serioses opcions de guanyar a partir d'uns arguments futbolístics diferents.

Redacció
2 min

BarcelonaEls ex barcelonistes Víctor Muñoz, Robert Fernández i Eusebio Sacristán han comentat que els dos equips tenen serioses opcions de guanyar a partir d'uns arguments futbolístics diferents.

"Crec que serà un partit més agressiu que el del dissabte, en el sentit que hi ha més pressió, un títol pel mig i es juga en un camp neutral. El Barça voldrà la pilota, dominar el joc i el Madrid tractarà de fer gol amb pocs tocs i potser amb alguna conducció de Ronaldo i Di Maria per després buscar la referència que suposo que serà Adebayor", ha afegit.

Roberto també afirma que espera una final igualada. "Qualsevol dels dos la pot guanyar. Lògicament el meu desig és que guanyi el Barça perquè és millor equip i ho ha demostrat, però en una final això poc importa. Dóna la sensació que el Barcelona arriba millor però moltes vegades l'equip que no arriba bé o que dóna la sensació que li està costant és capaç de guanyar", ha dit.

El jugador castellonenc va apostar per un partit "travat, molt igualat, en què els dos saben que qualsevol error pot ser fatal. Els aficionats anem a gaudir d'un bon espectacle i un partit de molta intensitat". Per la seva banda, Eusebio ha apuntat que espera "una final oberta en el sentit que cada equip utilitzant les seves armes tindrà opcions de endur-se la victòria".

Per a l'exfutbolista les claus de la final poden residir en què "el Barça sigui capaç d'atacar amb més determinació que l'altre dia i evitar pèrdues de pilota, així ho tindrà a les seves mans".

Els blancs hi confien

Pel bàndol dels ex madridistes, Rubén de la Red explica que el Reial Madrid "haurà de suar de valent per poder guanyar" i s'ha mostrat partidari que el conjunt 'merengue' no especuli i vagi a pel partit.

"Jo el que sempre espero del Reial Madrid és que surti a guanyar el partit, que no es faci després i que intenti portar la iniciativa també en el joc. Sabem que el Barcelona és un especialista en portar la iniciativa com demostren les seves possessions però el Reial Madrid ha d'anar a pel partit ", va recalcar.

Francisco Buyo comenta que espera una final molt igualada, sense favorits, "al cinquanta per cent. Serà interessant, amb dos estils diferents i ja veurem què passa i com mouen els entrenadors seves peces sobre el terreny de joc".

"El Reial Madrid té potencial suficient per jugar bé al futbol, per guanyar el Barcelona, però ells també tenen les seves armes. Porten 5 anys amb pràcticament els mateixos jugadors i crec que és un gran conjunt com ho ha demostrat", apunta.

stats