Barça-Madrid
Esports Barça 28/11/2010

Mourinho: "El Barça és feliç amb Iturralde, el Madrid ho és menys"

El tècnic blanc diu que si ningú li busca les pessigolles a l'àrbitre, es veurà un gran partit. A més, avança que no canviarà forma de jugar per enfrontar-se al Barça

Nuria García
1 min
Mourinho, durant l'entrenament previ al clàssic.

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha afirmat que el seu equip viatja a Barcelona amb la intenció "d'ajudar a l'àrbitre" i que, si cap dels dos equips intenten enganyar a l'àrbitre, es veurà "un gran partit". Tot i això, sobre l'àrbitre del clàssic de demà, Mourinho ha etzibat: "El Barça és més feliç amb Iturralde; el Madrid ho és menys".

El tècnic blanc ha avançat que el seu equip no variarà la forma de jugar tot i enfrontar-se al Barça i que saltaran al Camp Nou "amb la intenció de contrarestar les grans qualitats que té com a equip el Barça. Hem de buscar el seu punt menys fort per treure coses positives".

Mourinho també ha afirmat que, tot i que el clàssic sigui important, "no és decisiu". "Després del partit, ningú marxarà a casa a plorar, no és un partit decisiu com ara una eliminatòria de la Lliga de Campions o de la Copa del Rei. Encara quedaran 25 minuts", ha apuntat.

Sobre la rebuda que li pugui fer el Camp Nou, l'entrenador del Reial Madrid ha estat clar: "No veig cap raó perquè canviï la meva rebuda, però a mi m'és igual. Són 90 minuts i cap entrenador perd la seva concentració en el partit si la graderia està a favor o en contra seva. Estic tranquil".

stats