EL CLÀSSIC
Esports Barça 10/12/2011

Tito Vilanova viatja en AVE i serà amb el primer equip avui a Madrid

L'ajudant de Pep Guardiola, Tito Vilanova, serà avui a Madrid amb l'equip, tot i que encara cal confirmar si podrà seure a la banqueta

Toni Padilla
1 min
Sí: Tito Vilanova, Felicity Aston. No: Alfredo Sáenz, Ricard Pagès

BarcelonaSegons ha informat Catalunya Ràdio, Tito Vilanova ha viatjat aquest matí a Madrid en AVE al costat de membres de l'estaf del Barça i de la seva dona, per poder ser amb els jugadors del Barça abans del clàssic d'aquesta nit al Bernabéu. Fins avui encara no es sabia si Vilanova faria el viatge a Madrid, i de fet encara cal confirmar si serà a la banqueta del Bernabéu o només serà amb els jugadors a l'hotel de concentració.

Quinze dies després de ser intervingut de la glàndula paròtide, Tito Vilanova ja va tornar a la rutina i aquesta setmana ja s'ha deixat veure per la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, on ha participat en els entrenaments del primer equip del Barça. Vilanova però, no volarà a Japó per consell mèdic després del partit d'aquesta nit.

El Barça es desplaça a Madrid en avió tot i l'ensurt sofert ahir, quan l'avió que tenia previst portar l'equip va ser retingut a Barajas quan es van trobar ratolins a la Bodega.

stats