Barça-Madrid
Esports Barça 27/11/2010

Tothom pot comprar entrades pel clàssic a partir d'avui al ritme que els socis alliberin el seu seient

El Barça fa una crida als socis que sàpiguen segur que no podran anar al Camp Nou que alliberin el seu carnet per poder satisfer l'alta demanda d'entrades

Redacció
1 min

BarcelonaDes d'avui, tothom qui ho vulgui tindrà accés a la compra d'entrades per al clàssic de dilluns. La venda es farà només per Internet, i dependrà totalment de l'alliberament de localitats mitjançant el Seient Lliure , motiu pel qual l'aforament serà dinàmic en funció de les entrades que es vagin alliberant. La disponibilitat és automàtica i a mesura que aquestes s'alliberen. Si bé divendres s'obria un termini de venda de localitats per al partit entre el Barça i el Reial Madrid exclusiu per a socis sense abonament, des d'avui, la resta de socis, amb o sense abonament, i tots els aficionats blaugrana tindran accés a la compra d'entrades per a aquest partit.

Com és habitual en partits que aixequen tanta expectació, la disponibilitat d'entrades anirà lligada a l'alliberament de localitats mitjançant el Seient Lliure. Per aquest motiu el club insisteix en recordar que tots aquells socis que no puguin assistir al Camp Nou alliberin la seva localitat perquè un altre soci o aficionat barcelonista pugui gaudir d'aquesta oportunitat.

Aquesta venda d'entrades es farà únicament a través d'Internet. D'aquesta manera, només es podrà accedir a la venda de localitats mitjançant aquests tres llocs web: www.fcbarcelona.cat, www.servicaixa.com i www.ticketmaster.es.

stats