Barça
Esports Barça 02/05/2012

Barça i Madrid mantenen les dues plantilles més cares de l'esport professional

El club blaugrana destina 217 milions de dòlars (165,1 milions d'euros) als salaris de les seves estrelles, que cobren una mitjana de 8,7 milions de dòlars (6,6 milions d'euros)

àlex Gozalbo
1 min
Salaris dels clubs que millor paguen

BarcelonaSegons un estudi realitzat per 'Sporting Intelligence', el Barça i el Madrid mantenen les dues plantilles més cares de l'esport professional. De fet, set dels deu clubs que gasten més diners són equips de futbol, ja que Manchetser City (3), Chelsea (4), AC Milan (7), Bayern (8) i Inter de Milà (10) també apareixen entre els primers llocs.

Les úniques tres franquícies no futbolístiques que apareixen entre els deu primers llocs són Los Angeles Lakers (bàsquet), els New York Yankees i els Philadelphia Phillies (beisbol).

Les xifres de 278 equips de 14 competicions professionals de fins a 10 països han sigut analitzades per aquest estudi, que xifra en 8,7 milions de dòlars (6,6 milions d'euros) el salari mitjà d'un futbolista del Barça. En total, el club blaugrana destina 217 milions de dòlars (165,1 milions d'euros) als sous de les seves estrelles.

El Reial Madrid, per la seva banda, inverteix 194 milions de dòlars (148,3 milions d'euros) en els seus futbolistes, una mitjana de 7,8 milions de dòlars (5,9 milions d'euros) per cada esportista.

stats