EL CLÀSSIC
Esports Barça 10/12/2011

El Barça ja és a Madrid, on hi ha arribat amb 50 minuts de retard per culpa de la boira

L'expedició blaugrana ha sortit de l'Aeroport del Prat gairebé una hora més tard del previst per culpa de les condicions climatològiques, tot i que unes primeres informacions assenyalaven que hi havia ratolins a la bodega de l'avió

Ara
1 min

BarcelonaLa companyia oficial de viatges del Barça, "Halcón viajes", ha negat que apareguessin ratolins a la bodega de l'avió, que feia escala a Madrid provinent de Guinea Equatorial. Segons els responsables d'aquesta empresa, només es va tractar d'una investigació rutinària i l'avió, de la companyia "Privilege", és l'encarregat de portar l'equip amb normalitat cap a Madrid.

Al final, l'únic problema l'ha provocat la boira que hi ha sobre l'aeroport de Barajas, fet que ha fet sortir amb un retard de 50 minuts el vol. Tot i això, l'equip ha arribat poc abans de la 1 del migdia a la capital espanyola. Després, l'expedició s'ha desplaçat cap a l'hotel de concentració ja espera Tito Vilanova, qui ha fet el viatge en tren ja que no volarà a Japó.

Els jugadors havien arribat a l'aeroport d'El Prat per sortir a les 11 del matí. A l'expedició oficial hi han molts familiars dels jugadors, com els pares de Messi i Cesc, o la dona i pare de Guardiola. El Barça i tota l'expedició, liderada pel president Sandro Rosell, no dorm a Madrid. I és que a dos quarts de dues de la matinada agafarà un vol de Japan Airlines a Barajas per volar a l'aeroport internacional de Narita. Per aquest motiu, l'expedició culer és més nombrosa que en un partit de lliga normal, doncs Guardiola s'emporta tots els jugadors cap al Mundial de clubs.

stats