Barça
Esports Barça 03/05/2011

El Barça afronta la tornada de semifinals sense jugadors apercebuts de sanció

El Madrid té quatre jugadors amenaçats de sanció, que si veiessin una groga no podrien jugar la hipotètica final: Cristiano Ronaldo, Di María, Albiol i Adebayor

Martí Molina
1 min
Pedro i Marcelo van protagonitzar dimecres una de les enganxades entre els dos equips.

BarçaEl Barça afronta el partit de tornada de les semifinals sense cap jugador apercebut de sanció. El que significa que cap dels futbolistes blaugranes es perdria la hipotètica final si veiés una targeta groga. L'únic cas que impediria a un dels homes de Guardiola de poder ser a Wembley seria l'expulsió, o bé per doble groga o per vermella directa.

Una situació totalment contrària al Reial Madrid. Els blancs tenen quatre jugadors amenaçats: Cristiano Ronaldo, Di María, Albiol i Adebayor. Jugadors que en cas de veure una groga no podrien ser a Wembley si els de Mourinho remuntessin l'eliminatòria.

Amb l'excepció dels lesionats, l'única baixa pel Barça és la del porter suplent Pinto, expulsat a l'anada per una baralla a la mitja part. De la seva banda, el Madrid no disposa de Sergio Ramos -sancionat per acumulació de targetes- ni Pepe -expulsat-. En canvi, els blancs recuperen Carvalho, que ja va complir sanció a l'anada.

stats